Bij Goyello zeggen we weleens: “Ieder bedrijf is tegenwoordig een IT-bedrijf”. Het bedrijfsleven en de IT-branche zijn steeds nauwer met elkaar verbonden. De nieuwste technologische trends zijn daarom buitengewoon belangrijk voor iedereen die een bedrijf heeft en niet bij de concurrentie wil achterblijven.

Van de tientallen trends en topics die in 2016 gaan verschijnen of die al zichtbaar zijn en hun hoogtepunt in dit jaar zullen bereiken, heb ik besloten er vijf te bespreken.

Ik verwacht namelijk dat steeds meer bedrijven zich de komende maanden op juist die vraagstukken zullen concentreren. Één ervan is machine learning, een thema waarmee de toekomst voorspeld kan worden op basis van verzamelde gegevens. Dankzij machine learning zien we correlaties tussen gegevens, waarvan we ons eerder niet bewust waren en die we gebruiken in de communicatie met klanten.

Meer over deze trend en andere thema’s waarover we dit jaar zeker meer te horen krijgen, vind je in mijn Engelstalige artikel.

Copywriter, Content Designer and Translator, helping companies and individuals choose the best words to let the world know that they have something valuable to offer. Cat lover and runner.