Krzysiek, hoe komt het dat je bij Goyello werkt en waarom eigenlijk hier?

Krzysztof Górnowicz: Ik hoorde al van het bedrijf toen ik nog op het lyceum zat, maar toen was het nog te vroeg om me bij het team te voegen. Mijn eigen avontuur bij Goyello begon tijdens mijn studie.

Ik moest stage gaan lopen en ik wou ook zelf in mijn levensonderhoud gaan voorzien. In 2014 kwam ik tijdens een banenmarkt voor ingenieurs bij de stand van Goyello terecht. Op dat moment was Daniel Dekański aanwezig, destijds hoofd van het team mobiele applicaties. En ik was geïnteresseerd in “mobieltjes” en wou applicaties schrijven. Ik vulde daarom een enquête in en werd uitgenodigd voor een Agile-scholing. Interessant is dat je in de enquête een slogan moest voorstellen – of een slagzin over Agile moest afmaken – ik herinner me de details niet zo goed meer. In ieder geval had ik destijds geen flauw idee over de methode en zocht het op in Google.

***

Krzysztof kwam bij ons bedrijf terecht voor een stage. Hij is langer gebleven. Hij wilde mobiele applicaties schrijven. In plaats daarvan programmeert hij in C#. Net als de meeste van zijn vakcollega’s speelt hij bordspellen. Hij heeft ook een tweede, minder normale hobby. Krzysztof Górnowicz, één van onze .NET-ontwikkelaars vertelt over zijn werk en passies. Lees het hele interview in het Engels.

Copywriter, Content Designer and Translator, helping companies and individuals choose the best words to let the world know that they have something valuable to offer. Cat lover and runner.