In het eerste deel van de 10 geboden van de tester kreeg je informatie over de basisaspecten van het werk van een tester. Ik heb elementen van webtechnologieën, browsers en terminologie besproken. Verder ben ik ook ingegaan op typische gereedschappen van testers en de belangrijkste regels voor het schrijven van automatische tests.
Het tweede deel van de 10 geboden is veel technischer. Ik beschrijf hierin ontwerpmodellen en verder noem ik programmeertalen die de moeite waard zijn om te kennen, zoals: Java, C#, C++ en anderen. Tot slot geef ik een aantal nuttige tips voor alle testers. Welkom bij de volledige tekst in het Engels.

Software Tester at Aspire Systems Poland. Agile believer, following the Agile manifesto both in her professional and private life. Passionate about databases and IT project management.