De conferentie The Next Web in Amsterdam is een van de beste Europese evenementen in de technologische branche. Tijdens de laatste editie van TNW hebben de deelnemers zich o.a. bezig gehouden met startups en verandering van de houding van investeerders ten opzichte van jonge ondernemers. Ook is gesproken over de noodzaak om waardevolle relaties aan te gaan met onze klanten en doelgroepen van onze activiteiten.

“Weg met de massaliteit. Concrete, waardevolle relaties is waar het om gaat” – zei Jeff Jarvis, auteur van het boek „What Would Google Do?”

Lees het hele verslag van de conferentie in het Engels.

Entrepreneur, co-founder & Managing Director of Goyello and Webmerce. Sociologist and electrotechnical engineer, a great combination that stimulates him to look for working solutions. Passionate about converting great ideas into new solutions. He is married and a proud father of 3 great sons. Participating in (and training for) triathlons to stay fit.