Onze klant, de Nederlandse meubelfabrikant Dutchwood, had een webwinkel. Hij realiseerde zich echter dat in de e-commerce de mogelijkheid om bestellingen te personaliseren steeds belangrijker wordt. Daarom wilde hij op zijn website graag een instrument waarmee klanten de producten individueel kunnen samenstellen en aanpassen aan hun behoeften en verwachtingen.

Hoe krijgen we het voor elkaar dat klanten naar eigen inzicht hun meubelen samenstellen, terwijl we tegelijkertijd het prijsvormingsproces van de op deze manier bestelde producten maximaal vereenvoudigen? En daarbij ook nog eens een intuïtieve en visueel aantrekkelijke interface ontwerpen?
De oplossing die wij hebben gecreëerd, voldoet aan al deze voorwaarden. Voor de invoering hebben we gebruik gemaakt van Webmerce, ons betrouwbare gereedschap voor het opstarten en beheren van webwinkels.

Complete beschrijving van dit door ons uitgevoerde project – beschikbaar in het Engels.

Copywriter, Content Designer and Translator, helping companies and individuals choose the best words to let the world know that they have something valuable to offer. Cat lover and runner.