Rond 2009 besloten we om Scrum in te voeren bij Goyello. Je zou dus verwachten dat we nu echt Agile zijn. Maar hoe zeker kun je daarvan zijn zonder externe verificatie? En zelfs als we echt Agile zijn, zouden er dan toch geen dingen zijn die voor verbetering vatbaar zijn?
Agile is een oneindig verhaal, zodat er altijd iets te verbeteren overblijft. Ik heb daarom besloten de uitdaging aan te gaan en me te laten inspireren door experts en collegagebruikers en me ingeschreven voor de Masterclass Agile for Managers op Nijenrode University in Nederland.
Zeven weken lang werd elke week een thema besproken. Ik zal de belangrijkste lessen die ik heb geleerd bespreken in 7 blogposts, waarvan dit de eerste is. Lees in het Engels wat het betekent om echt Agile te zijn.

Owner at LOve for the Brand. Communications and marketing expert. Interested in technology, art and science. Her projects revolve around branding, strategy, change management and editorial management. Fascinated about what brings people in motion, what excites and binds them.