André Kwakernaat is medeoprichter van Twinfield, een innovatieve provider van software voor cloud-accounting die is opgericht in 2000. Wolters Kluwer heeft Twinfield ongeveer elf jaar later ingelijfd om hun aanwezigheid op de internationale online softwaremarkt te versterken. Kwakernaat is op dit moment Director of Business Innovation Tax & Accounting Europe bij Wolters Kluwer. Hij is daarnaast ook oprichter van Team4Talent en daarbinnen teamleider van zes Ironman-atleten. André Kwakernaat deelt zijn belangrijkste zakelijke lessen hieronder.
Het Engelstalige artikel is gepubliceerd in het eerste nummer van moveIT magazine.

Owner at LOve for the Brand. Communications and marketing expert. Interested in technology, art and science. Her projects revolve around branding, strategy, change management and editorial management. Fascinated about what brings people in motion, what excites and binds them.