Rond 2009 besloten we om Scrum in te voeren bij Goyello. Je zou dus verwachten dat we nu echt Agile zijn. Maar hoe zeker kun je daarvan zijn zonder externe verificatie? En zelfs als we echt Agile zijn, zouden er dan toch geen dingen zijn die voor verbetering vatbaar zijn?

Agile is een oneindig verhaal, zodat er altijd iets te verbeteren overblijft. Ik heb daarom besloten de uitdaging aan te gaan en me te laten inspireren door experts en collegagebruikers en me ingeschreven voor de Masterclass Agile for Managers op Nijenrode University in Nederland.

Zeven weken lang werd elke week een thema besproken. Ik zal de belangrijkste lessen die ik heb geleerd bespreken in 7 blogposts, waarvan dit de eerste is. Lees in het Engels wat het betekent om echt Agile te zijn.

Entrepreneur, co-founder & Managing Director of Goyello and Webmerce. Sociologist and electrotechnical engineer, a great combination that stimulates him to look for working solutions. Passionate about converting great ideas into new solutions. He is married and a proud father of 3 great sons. Participating in (and training for) triathlons to stay fit.