Verandering is nooit goedkoop of makkelijk, zegt Ronald Binkofski, General Manager, CEE Multicountry CIS. Serviceproviders als Microsoft en Goyello moeten hun partners helpen bij dit proces, zelfs als dat betekent dat je ze ervan moet overtuigen dat het echt de moeite waard is. Peter Horsten, Managing Director van Goyello, sprak met Ronald Binkofski over Microsoft’s cloudtransitie.

Lees het interview in het Engels en kom meer te weten over de uitdagingen die Microsoft het hoofd moest bieden, de lessen die ze hebben geleerd en de ervaring die ze hebben opgedaan en nu kunnen delen met andere bedrijven.

Entrepreneur, co-founder & Managing Director of Goyello and Webmerce. Sociologist and electrotechnical engineer, a great combination that stimulates him to look for working solutions. Passionate about converting great ideas into new solutions. He is married and a proud father of 3 great sons. Participating in (and training for) triathlons to stay fit.